JA slide show

Novosti

Porodično pčelarstvo Hatibović usljed velikih obaveza sa pacijentima i projekata za povećanje kapaciteta zbog svjetske renomiranosti  raskida saradnju sa magazinom "Aura" i "BH pčelar" od 25.08.2008.. Sve informacije će biti objavljivane na zvaničnoj web stranici Porodičnog pčelarstva Hatibovć i naravno za detalje koji Vas zanimaju, možete nam se direktno obratiti.

 

 

Home Apifitoterapija Naši pacijenti Ispovijesti naših pacijenata
Ispovijesti naših pacijenata PDF Print E-mail
Friday, 06 October 2006 17:47

 

Liječenje Safije Pušonja

Svake godine naši bosanski stranci dođu u svoju rodnu zemlju da posjete svoje bližnje i da vide šta se novo dešava u njihovom rodnom mjestu. Veliki broj njih dođe i kod nas-porodičnog pčelarstva Hatibović. I ova godina nije bila izuzetak. Ranog toplog jutra nas je nazvala jedna zabrinuta gospođa žaleći se na svoje mnogobrojne probleme i molećida zakaže termin taj isti dan. Obzirom da smo uvidjeli da se nosi sa mnogo problema, termin smo dogovorili to prijepodne. Ta gospođa je bila Safija Pušonja iz Norveške.

Bilo ko da je gledao kako ulazi u našu ordinaciju, zamislio bi se da li je moguće da je toj ženi nešto jer je naizgled veoma jaka žena. Ali, koje uvijek postoji, slomile su je godine teškog rada u Norveškoj i došla je do granic kada više nije mogla izdržati. bolovi su je polahko, može se slobodno reći, ubijali. Samo je još željela da može da se poigra sa svojom malom unukom a da ne mora "jauknuti" od bolova. Vidjeli smo snimke njene kičme i uopšte nije bila u dobrom stanju, pogotovo za stariju ženu. Imala je nekoliko tumora i sve ih je operisala, na nagovor ljekara. Međutim, nakon operacije su ostale maligne stanice koje su joj zadavale velike muke.

Nakon razgovora, ustanovili smo njeno stanje i odredili terapiju na koju je nepogovorno pristala, nakon što je probala sve što je mogla. Osim terapija koje je oralno koristila, tokom 2 sedmice boravka, dolazila je na terapeutske masažne terapije koje porodično pčelarstvo radi od početka mjeseca jula 2008.god. jer je od tada certificirao za njih od strane Apimondije.

Šta Safija misli o liječenju poslije dvije sedmice, pogledajte u video-prilogu, a njeno liječenje se nastavlja i uskoro ponovno dolazi na još jedan ciklus terapeutskih terapija medom, pčelinjim otrovom i apipunkturu.

 

 

Liječenje Aide Greck

Tokom ljetnog perioda, usljed mnogih problema koje je imala, za pomoć nam se obratila gospođa Aida Greck sa Malte. Njeno liječenje je bilo izuzetno i u kratkom vremenskom periodu. U prilog tome stavljamo njeno pismo zahvale koje je poslala po povratku na Maltu, kada je završila sa liječenjem kod porodičnog pčelarstva Hatibović.

Aida Ascic Grech,

MALTA,

Tel:

29 Juli 2008,

 Postovani Gospodine Hatibovicu,

Ovim pismom zelim da vam se zahvalim na preporuci vasih medikamenata koji su i nakon samo uzimanja istih nakon kraceg perioda ucinili cudo.

Nakon uzimanja lijeka “Flagyl”,koji mi je bio prepisan od strane ginekologa zbog upale kod jajnika, zbog prejake doze i nus pojava,nazalost moj cijeli imuni sistem je bio ostecen i kao posljedica uzimanja ovog lijeka sam zadobila ostecejne jetre i naruseni balans crijevne flore,a zbog toga i anemiju, jer ostecena jetra nije mogla absorbovati pravilno Vitamin B12 i zeljezo sto se djelimicno odrazilo i na nerve(trnci po rukama i nogama i gubljenje osjecaja u istim).Najteze bi bilo kad dode vrijeme da se jede, jer sta god bih pojela to bi izazivalo ili jako pecenje u stomaku ili jaku mucninu koja bi se zadrzavala duze vremena,pa ponekad nisam imala izbora vec bih morala s tim mukama da se prikujem za krevet. Zbog malaksalosti i uzasnih bolova u misicima, koje je prouzrokovala anemija, samo stanje je bilo gore.

Cim su rezultati stigli i naravno potvrdili sve navedeno gore, nakon sto sam dosta puno toga dobrog citala u casopisu “Auri”o vasem uspjesnom lijecenju i tezih oboljenja, nisam se vise razmisljala nego sam odlucila da vas posjetim.To je bila daleko jedna od najboljih odluka do sada,jer sve medikamente koje ste preporucilisu stvarno su djelovali,sto ja to kazem,od prve kasike.Nakon sto sam vas posjetila i donijela sve medikamente,isti dan sam vecerala i naravno isto se ponovilo,jaka mucnina u stomaku,ali cim sam uzela prvi medikament samo nakon dvadesetak minuta sam osjetila da mucnina prestaje,a istu noc sam i bolje spavala.Dan za danom, a ja sam se vracala u zivot.Dobila sam ponovo snagu i bolovi u misicima su prestali,a najbolje od svega da sam mogla rahat da jedem.Mucnine su prestale,tako da sam se cak usudila i da pojedem malo papreno,ali da nisam osjetila ama bas nikavo pecnje u stomaku,sto je bilo nezamislivo prije.I evo samo nakon mjesec dana ja se, hvala Bogu, osjecam kao preporodena. Posto nakon izvesnog vremena cu morati da vadim nalaze ponovo,ja nemam sumnje da ce se isti pokazati daleko bolji,nego sto je bilo prije mjesec dana,jer se osjecam izvanredno i sa puno energije.

Zbog vasih izvanrednih medikamenta moje zdravlje je u top formi i samo zelim da vam se srdacno zahvalim,Vama i Vasoj familiji koja vrijedno radi na proizvodnji ovih medikamenta,i samo mogu da vam porucim da ce se sa moje strane sigurno nadaleko cuti svako dobro o Vama i Vasim preparatima, a ja ne brinem za neka oboljenja,ako nedo Bog me zadese,da li cu naci lijeka, jer sad sam sigurna da ima lijeka u alternativi kod Gospodina Hatibovica.

S postovanjem i srdacan pozdrav,

Aida

 

Liječenje Fatime Sušić

Gospodin Muradif sušić je gospodin koji je došao čak iz Kelna da izrazi svoju zahvalnost jer smo mu izliječili ženu za koju su doktori rekli da će živjeti samo par mjeseci. Gospođa Fatima je bila teško oboljela, a sada zajedno sa svojim mužem, sretno i zdravo živi u Kelnu.U NJemačkoj je bila emisija o našoj porodici, jer doktori nisu mogli da vjeruju da smo izliječili gospođu Fatimu. Nakon toga smo također izliječili poznatog njemačkog liječnika kao i jednog u Washingtonu. Pogledajte izjavu gospodina Muradifa Sušića:

 

Liječenje Fatime Husikić

Gospođa Fatima Husikić je došla kod porodičnog pčelarstva Hatibović u mjesecu maju kada je prvi put uzela oralnu terapiju. Fatima Husikić boluje od reumatskog artritisa. 15.10.2008.god. počeli smo terapeutske masaže medom i pčelinjim otrovom. Poslije samo jedne terapije medom i pčelinjim otrovom, gospođa Fatima je osjetila veliko olakšanje i odmah je sredila kuću po svojoj volji. Već nakon te dvije terapije, uživa u lijepim danima jeseni. Pogledajte video zapis na kojem gospođa Fatima govori kako se osjeća.

 

 

Liječenje Gabrijele Bešker

Djevojčica od 9 godina, koja je tek počela da živi, patila je od oboljenja respiratornog trakta. Njeno igranje je moralo biti nadzirano da ne bi došlo do komplikacija a sportske aktivnosti su bile na minimumu. Jedna bolest je uništavala dječiji život. Gabrijela je sa svojom mamom došla kod porodičnog pčelarstva Hatibović 24. septembra kada je uzela prvu terapiju. Nakon samo 10 dana, poboljšanja su bila više nego vidna. A 11.10.2008.god su došli veoma razdragani i veseli. Njena mama nam je ispričala kako je njenoj malenoj kćerki prestalo gušenje, inhalacije više nisu bile potrebne, ventolin i tablete više nisu imali uopšte u kući!!! A Gabrijela je bila vesela jer je napokon, zajedno sa svojim drugarima, na sportu, mogla slobodno trčati i skakati bezbrižno, onako kako svako dijete to želi.Uzimat će još 2 do 3 terapije da bi se njenom organizmu pomoglo da se bori sa bolestima kao i da se ojača njen imuni sistem.

 

 

Liječenje Ramiza Ćerimović

Ramiz Ćerimović rođen 1949.god je imao teško oboljenje respiratornog trakta koje je bilo u progresiji, po riječima doktora nezaustavljivo i neizlječivo. Kod porodičnog pčelarstva Hatibović je došao u mjesecu oktobru, na prvu terapiju sa molbom da samo mirno diše i bezbolno da preživi ostatak svog života, za koji je vjerovao da je skoro pri kraju. Nakon samo mjesec dana korištenja prirodnih medikamenata porodičnog pčelarstva Hatibović došao je da obnovi terapiju i sa novim nalazima. Rezultati su bili fantastični!!! Bolest je prestala da napreduje, stagnacija je nastala u potpunosti. U prilogu možete vidjeti intervju gospodina Ramiza Ćerimovića koji govori o svom liječenju.

 

 

Liječenje Elvedine Dedović

Elvedina Dedović je sa svojom porodicom došla na odmor u Bosnu. Prethodnih mjeseci je, iz nepoznatih razloga ubo insekt iz porodice pauka koji je svojstven za područje centralne Europe a naziva se "Zecke". Taj ubod je prouzrokovao pravu pometnju u njenom organizmu. Svakim danom njena krvna slike je bila slabija a imuni sistem je padao. Ljekari, iako im je poznat ubod i insekt, nisu znali šta se dešava njenom organizmu. Došla je kod porodičnog pčelarstva Hatibović. Na nozi je imala ogromnu modricu, širila se oko mjesta uboda insekta. Propisali smo joj oralnu terapiju ali i terapeutske masaže medom i pčelinjim otrovom. Nakon samo 8 terapeutskih masaže, osjećala se izvanredno. Nazad su otputovali i uzela je još dvije oralne terapije. Šestog novembra je došla ponovo kod nas, da uzme sljedeću terapiju i osjećala se preporođeno!!! Iako takvi ubodi mogu da izazovu potpuno padanje imunog sistema pa čak i teške karcinome, Elvedina je ozdravila a njeni nalazi su bili u savršenim granicama. I njena djeca se liječe kod nas, boluju od poremećaja hormona i i oni su već bolje, nakon samo dvije terapije.Pogledajte razgovor Hamzalije Hatibovića i Elvedine Dedović.

 

 

Liječenje Hodžić Amele

Nijednom dijetu nije lahko krenuti u prvi razred osnovne jer se odvaja od majke i svoje kuće a škola postaje drugi dom. Još je teže kada se dijete mora nositi sa zdravstvenim problemima koji koče njegove mogućnosti i želje za igrom sa drugom djecom. To je bio slučaj sa Amelom Hodžić. Sa svojom majkom Ramizom, Amela je došla 15.11. i na osnovu nalaza dobila prvu terapiju. Nekoliko dana kasnije, njena majka nas je nazvala da nam javi kako se Amela bolje osjeća. Mjesec dana nakon toga, došli su po drugu terapiju i tada su majka i kćerka dale izjavu za sve da vide kako je osjeća Amela. Išli su mnogim liječnicima i alternativcima ali to nije pomagalo. Još jedan u nizu od hiljade naših pacijenata samo za sve ljude koji boluju od bilo kakvih oboljenja govore o izlječenju.

   

 

Liječenje Ivana Karačić

Roditelju je teško kada mu dijete zaplače samo zbog malog pada i ogrebotine, pa čak i slomljene igračke. Možete li zamisliti kako mu je kada dijete od svega 3 godine plače od bolova od oboljenja? Uistinu čovjeku nije lahko takvo što pročitati a kako je tek doživjeti. Dijetu Ivane Karačić, Ivanu koji ima samo 3 godine, uspostavljena je dijagnoza: astma. Nakon dva mjeseca uzimanja prirodnih medikamenata porodičnog pčelarstva Hatibović, koje je certificirano od strane Apimondije, poboljšanja su vidna i izlječenje je više nego blizu. Obitelj Karačić je posjetila priznate doktore u Mostaru, mnoge alternativce u BiH ali ništa razmjerno se nije dešavalo. Poboljšanja su se dešavala, trajala dva do tri dana,  i opet se sve vraćalo na isto. Šta se desilo nakon korištenja prirodnih medikamenata porodičnog pčelarstva Hatibović, tj. naše komplementarne medicine, pogledajte u video prilogu.

 

 

Liječenje Jelice Blažan

Blažan Jelica je rođena 1961.godine u hladnom mjesecu januaru. Živi u Karlovcu, u nama susjednoj republici Hrvatskoj. Za porodično pčelarstvo Hatibović je čula od prijatelja kojima smo pomagali. Uvijek je bila zdrava i, kao svaka zdrava osoba, mislila da je nju neće zahvatiti ništa, osim možda gripe u zimskoj sezoni. Međutim, prevarila se. Bolest joj je otkrivena sasvim slučajno. Radila je kontrolne preglede da bi joj ustanovili maligni tumor donjeg unutrašnjeg kvadranta dojke(C 50.3) koji je po Bloom-Richardsu(skali za tumore dojki) dobio 8 bodova i da spada u III skupinu. Taj nalaz je rađen 30.10.2007.god. Iz priča svojih prijatelja koje smo liječili, zaključila je da bi bilo veoma dobro da nas konsultuje, čto je i uradila. Ubrzo nam je poslala nalaze koje smo pažljivo i detaljno proučili te odredili terapiju. Jelica je tu terapiju prihvatila i počela je koristiti odmah. Ubrzo nas je pozvala da kaže kako se bolje osjeća, te da joj je terapija pri kraju i željela bi još jednu i tako nekoliko puta a svaki put kada bi nazvala, osjećala bi se sve bolje i snažnije, a to se također moglo primijetiti po njenom glasu. 04.04.2008.god., gospođa Jelica je radila još jedne u nizu nalaze. Na nalazima je bila nova dijagnoza C 50.9 što je značilo da je tumor prešao u maligni tumor dojke, neoznačen i više nije bio opasan koliko onaj sa starih nalaza. Terapija se naravno i dalje nastavila a poboljšanja su bila vidna. 25.08.2008.god., od gospođe Jelice smo primili nove nalaze. Novi nalazi su pokazivali uredne uzorke bez IKAKVIH STRANIH ĆELIJA, TJ. TUMOR VIŠE NE POSTOJI! Liječenje je bilo u potpunosti završeno. Gospođa Jelica je toliko bila zahvalna na svemu što smo učinili za nju da nam je čak rekla da smijemo objaviti sve o njoj, pa čak i njen broj telefona, da se svako može uvjeriti u njenu istinitu priču o potpunim izlječenju od jedne od najopakijih bolesti današnjice.

 

 

 

 

Liječenje Kovač Raze

Multipla skleroza. Veoma česta bolest i ima veoma tamnu stranu-najčešće napada veoma mlade ljude. Vrlo malo se o njoj zna, a svaki dan samo napreduje i sve više i više ljudi poklekne pred njom. Danas nam je posebno drago što Vam možemo reći da multipleks skleroza nije nezaustavljiva a tome svjedoči i jedna od naših mnogobrojnih pacijenata- Kovać Raza. Kao i većina pacijenata koji boluju od multipleks skleroze, i ona je veoma mlada, 1974.godište. Gospođa Kovač je kod nas na liječenju od 13.6.2009.god., otkada uzima oralnu terapiju čija je receptura čuvana tajna porodičnog pčelarstva Hatibović već 200 godina. Pored oralne terapije, koja je neophodna, jer se organizam mora liječiti i iznutra a ne samo izvana. 13.6. Raza je bila na prvoj terapeutskoj mednoj masaži, nakon koje su uslijedile terapeutske masaže pčelinjim otrovom. Od 4.7. smo počeli primjenjivati terapiju apitoksinom, odnosno apipunkturom. Najpriznatiji naučnici svijeta su dokazali da je liječenje multipla skleroze pčelinjim otrovom najefikasniji način liječenja. Multipla skleroza je autoimuna bolest i nastupa demijelizacija nervnih ćelija. Demijelizacija podrazumijeva nestajanje omotača nervnih ćelija koji im omogućava zdravo funkcionisanje. Pčelinji otrov ima sastav koji obnavlja mijelin i nervne ćelije, te obustavlja napredak oboljenja.

Porodično pčelarstvo Hatibović je prvo u Bosni i Hercegovini i široj regiji koje se bavi apipunkturom, terapeutskm masažama medom i pčelinjim otrovom. Iako je svaka od ovih metoda jedna od najpriznatijih u svijetu za liječenje raznih lahkih i teških oboljenja, mi smo ih učinili prihvatljivim za sve naše pacijente.

U prilogu pogledajte intervju Kovač Raze i Hamzalije Hatibovića.

 

 

Liječenje Velagić Muhameda i Merjeme

Gospodin Velagic je sa svojom suprugom dosao da bi se posavjetovao o lijecenju dvoje njihove djece. Iako su bolesti razlicite, obje su opasne. Pogotovo kada su u pitanju dva djeteta. Muhamed je bolovao od atopijskog dermatitisa, dok je kcerka Merjema bolovala od akutne leukemije. Svaka rijec u ovom slucaju bi bila suvisna jer je tu video zapis nakon lijecenja njih dvoje, pa i sami pogledajte ove dvije nevjerovatne price.

 

 

 

Last Updated ( Saturday, 07 February 2015 17:28 )