JA slide show

Novosti

Porodično pčelarstvo Hatibović usljed velikih obaveza sa pacijentima i projekata za povećanje kapaciteta zbog svjetske renomiranosti  raskida saradnju sa magazinom "Aura" i "BH pčelar" od 25.08.2008.. Sve informacije će biti objavljivane na zvaničnoj web stranici Porodičnog pčelarstva Hatibovć i naravno za detalje koji Vas zanimaju, možete nam se direktno obratiti.

 

 

Home Eko med
Eko med PDF Print E-mail
Monday, 28 September 2015 18:51

Ko posveti svoj život pčelarstvu, posvetio ga je i proučavanju svih pčelinjih proizvoda. Iako je med najzastupljeniji od svih pčelinjih proizvoda u prodaji, porodično pčelarstvo Hatibović, osim mnogih vrsta meda, u ponudi ima i kombinacije pčelinjih proizvoda sa raznim djelovanjima, kao što je naš nadaleko poznati Eliksir Života.

Međutim, uvijek treba naglasiti da pčelinji proizvodi, osim zdravstvenih učinaka, definitivno mogu zamijeniti i rafinirane slatkiše, pa shodno tome, tu su i brojni proizvodi koje možemo koristiti kao grickalice ili za doručak a svakako time dobijamo dvojako značenje: unosimo nešto zdravo što zadovoljava potrebe organizma za nutrijentima, ali i nešto slatko što nas zasićuje zdravim, prirodnim šećerima, umjesto rafinisanim.

Tako da, osim što se bavimo apiterapijom, gdje pomažemo u liječenju mnogih oboljenja, u našem asortimanu proizvoda, svako može pronaći nešto za sebe i svoju porodicu, za uživanje, zaštitu i prevenciju.

U svojoj svakodnevnoj ishrani, napravite više mjesta za pčelinje proizvode, bit ćete zdraviji, organizam će Vam svakako biti zahvalan jer ga pazite ovim proizvodima i  dobit ćete potrebne nutrijente.

I dodatno napominjemo da nije bitno gdje se nalazite, naše proizvode možete naručiti i bit će vam dostavljeni na adresu širom svijeta, sve što treba da uradite jeste da nas kontaktirate na neki od navedenih načina ovdje.

Last Updated ( Monday, 28 September 2015 18:53 )