JA slide show

Novosti

Porodično pčelarstvo Hatibović od početka mjeseca jula vrši terapeutske masaže medom i pčelinjim otrovom kao i apipunkturu za što smo jedini u širem regionu certificirani od strane svjetske federacije pčelarskih asocijacija- Apimondije.

 

Home Eko med Eliksir života
Eliksir života PDF Print E-mail
Wednesday, 11 October 2006 00:15

 

Eliksir Života je prirodni biološki stimulans koji zbog svojih fiziološko aktivnih supstanci poboljšava opće zdravstveno stanje organizma i povećava otpornost organizma. Osvježava, jača i podstiče tjelesnu i umnu aktivnost.

Naš Eliksir Života je proizveden po najnovijim dostignućima i tradicionalnoj recepturi porodičnog pčelarstva Hatibović. Karakterističan je po tome što je pogodan za upotrebu kod malih beba, trudnica, mladih i zrelih osoba kao i sportista jer kombinacija svih pčelinjih proizvoda u ovom medikamentu je idealna za sve dobne skupine i sve ljude bez obzira na posao i aktivnosti koje imaju.

Savršena zaštićena receptura pruža odbranu organizmu, podmlađuje sve ćelije i organe, podstiče zdrav rad organizma, poboljšava imuni sistem ,prevenira razvijanje oboljenja, pruža prirodni stimulans za postizanje što boljih rezultata kod sportista rekreativno ali i na takmičenjima. Eliksir Života na sportiste djeluje pozitivno i na njihove rezultate jer korištenjem Eliksira Života zamjenjuju se steroidi koji sportisti koriste a zakonom su zabranjeni. Eliksir Života jača sportiste i omogućuje im bolje rezultate a pošto ga u potpunosti sačinjavaju pčelinji proizvodi, siguran je za korištenje i pred takmičenja, za razliku od steroida,

Pčelinji proizvodi su oduvijek bili poznati kao najveće savršenstvo prirode i upravo to savršenstvo je porodično pčelarstvo Hatibović u najboljem obliku za cijelu populaciju pretočilo u Eliksir Života. 

Obzirom da je Eliksir Života jedan od proizvoda koji je najduže na tržištu, i kao takav je svo vrijeme imao istu etiketu, želimo da napomenemo da je dobio novo ruho, shodno svim ostalim proizvodima, te ga sada možete kupiti pod novom etiketom.

 

 

 
Last Updated ( Monday, 28 September 2015 18:40 )