JA slide show

Novosti

Porodično pčelarstvo Hatibović od početka mjeseca jula vrši terapeutske masaže medom i pčelinjim otrovom kao i apipunkturu za što smo jedini u širem regionu certificirani od strane svjetske federacije pčelarskih asocijacija- Apimondije.

 

Home Eko med Golden collection
Golden collection
Golden Collection PDF Print E-mail
Wednesday, 11 October 2006 18:14

 

Platinum Collection je posebna edicija meda koji je osvojio zlatnu medalju za najbolji med na svijetu na 41. Kongresu Apimondije u Francuskoj, Monpelje, 2009.godine.Pored toga što se sastoji od zlatnog meda, predstavlja bosansko hercegovačku tradiciju jer se u kutiji nalaze tradicionalne kombinacije proizvoda sa medom.


EKO MED - zlatni bagremov med


EKO MED sa saćem - zlatni bagremov med sa saćem koje je izvrsno kao poslastica. Iz razloga što je eko med, što je specifična proizvodnja porodičnog pčelarstva Hatibović, satne osnove se ne postavljaju, te osnovu za izgradnju ćelija koje pune medom izraduju pčele same, tako da je izvrsnog okusa i 100% prirodan, te ne predstavlja probleme za probavni sistem.


EKO MED sa orašastim plodovima - izvrsna tradicionalna kombinacija koja ima i ljekovita svojstva ali je i poslastičarsko remek djelo. Ima li potrebe da dodajemo da orašasti plodovi imaju izuzetno djelovanje na kardiovaskularni system I srce te sadrže zdrave masnoće što ih čini idealnim prijateljem u regulisanju metabolizma I tjelesne težine.


EKO MED sa suhim šljivama - dugogodišnji recept porodičnog pčelarstva Hatibović. Izvrsna kombinacija okusa. Suhe šljive su nevjerovatan izvor fenolnih spojeva, koji su prirodni antioksidanti a dnevna upotreba suhih šljiva, osim što pruža širok spektar nutrijenata, poboljšava probavu.


EKO MED sa suhim smokvama - Same smokve su jako ukusne. U kombinaciji sa zlatnim medom su još bolje. Smokve, posebno suhe, imaju jako puno nutrijenata, malo šećera, mnogo vlakana I minerala, čime se potvrđuje I njihovo djelovanje na zdravlje, ali su I idealne za brzi doručak, kada nemate vremena jer su bogate vlaknima.


Golden collection je idealna i za poklon drugome, ali i za Vas, ne samo zbog svoje ljepote već ujedno poklanjate I zdravlje. 
 

 

Last Updated ( Monday, 28 September 2015 19:06 )