JA slide show

Novosti

Porodično pčelarstvo Hatibović je još jednom dokazalo da je lider u području pčelarstva i apiterapije. 01.01.2009.god. smo primljeni u Američko apiterapeutsko društvo sa sjedištem u Nju Jorku.

 

Home O nama Riječi utemeljitelja
Riječi utemeljitelja PDF Print E-mail
Saturday, 07 February 2015 15:30

 

 

 

 

 

 

 
 Hamzalija Hatibović 

Ja sam svoje znanje naslijedio od oca, a on je naslijedio od svoga oca i tako se znanje prenosi sa generacije na generaciju već nekih 200 godina. Tako ja svoje naslijeđeno i stečeno znanje prenosim na svoje kćerke. Radeći tako postižemo dugoročnu porodičnu tradiciju i postojanje našeg posla i u budućnosti, za naredne generacije, a svaka nova generacija dobija tradicionalna znanja i usavršava se kroz naučna istraživanja, kao naša sadašnja generacija, jer je moja kćerka magistar farmacije.

Naš ekološki pristup proizvodnji pčelinjih društava, a potom i pčelinjih proizvoda garantuje da ćete, u našim proizvodima, dobiti samo ono što je pčela donijela iz prirode: med, polen, propolis, matičnu mliječ, pergu, vosak.

Sve dok imamo takvu proizvodnju, naše pomaganje u liječenju mnogih oboljenja daje pozitivne rezultate jer ne koristimo nikakve hemijske dodatke, konzervanse niti poboljšivače mirisa i okusa. Eko vosak koji koristimo u proizvodnji naše kozmetike osigurava izuzetnu kvalitetu proizvoda a u našoj liniji kozmetike sigurno možete pronaći ponešto za svakoga.

Terapeutske masaže koje primjenjujemo i kod pomaganja u liječenju mnogih oboljenja su, pored toga, idealne i za opuštanje organizma i prevenciju oboljenja.

Profesionalni i amaterski pčelari kod nas mogu naći sve što im je potrebno za pčelarstvo, najboljeg kvaliteta, a možete potražiti kod nas i savjet za Vaš daljnji rad.

Klijenti mogu kupiti pčelinje proizvode u slobodnoj prodaji a pacijenti su dobrodošli sa nalazima, da im pomognemo sa njihovim tegobama.

Potrudili smo se da svako kod nas može pronaći nešto za sebe, i još mogu jedino reći da ste svi dobrodošli!

Last Updated ( Saturday, 07 February 2015 16:16 )