Image

Usluge

Image

1Pcelarstvo

Nase pcele svo sace same izgradjuju koje tek onda ispunjavaju medom, ne koristimo gotove satne osnove pravljene ljudskom rukom. Ovaj tip proizvodnje je izuzetno skup i zbog toga imamo male kolicine meda u prodaji ali je i garancija najboljeg kvaliteta proizvoda. Mi smo tu samo da se brinemo o pcelama, njihova je proizvodnja osnova naseg rada.
Image
Image
Image
Image
Image

2Eko Med

U sklopu brenda Eko med, naci cete mnostvo eko medova, pcelinjih proizvoda, tradicionalnih kombinacija, kao i nas najprodavaniji proizvod, Eliksir Zivota. Svaki sastojak su proizvele nase pcele a finalne proizvode pripremamo i pakujemo s mnogo ljubavi i postovanja.
Image

3 Amara by
Hatibovic

Desetljece istrazivanja i 200 godina porodicne tradicije su pretoceni u nas kozmeticki brend gdje kombinujemo najbolje iz kosnice sa najnovijim naucnim i dermatoloskim istrazivanjima. Vasa koza ce vam biti zahvalna kada probate ove proizvode.
Image
Image
Image
Image
Image

4Apiterapija

Apiterapija je dio naseg posla od samog pocetka a u skladu sa najnovijim naucnim istrazivanjima je usavrsavamo. Nije bitno da li trebate pomoc sa upalom grla i krajnika, koznim oboljenjima, tumorima, multipla sklerozom ili autoimunim oboljenjima, na pravoj ste adresi. Pomoci cemo vam da se borite sa vasim zdravstvenim problemima.
Image

5Wellness

Sa medenim masazama i masazama pcelinjim otrovom te apipunkturom a u sklopu sa apiterapijom postizemo znacajne rezultate sa nasim pacijentima, kod pojedinih oboljenja dolazi do brzeg napretka od cak 50% kada se kombinuju. Ali i odabir jedne od nasih terapeutskih masaza ce poboljsati vas imunitet, tonus tijela i opce zdravlje i snagu. Zakazite termin i uvjerite se sami.
Image
Image
Image

Iskusite
medeni svijet

Najbolji pcelinji proizvodi na svijetu
Image
Pcelarimo u cijeloj BiH

Nase pcele putuju kroz cijelu Bosnu i Hercegovinu. Najveci dio sezone provodimo na putu. Pronalazimo najbolja i najcisca mjesta odakle mogu donijeti najbolji nektar iz cvjetova i preraditi ga u med koji dostavljamo vama, nasim vjernim klijentima. To je tajna posebnog okusa svih nasih proizvoda. 

Image
Image
Kvalitet
Kvalitet ispred kvantiteta.
Eko proizvodnja
Pcele proizvode, mi dostavljamo.
300 kosnica
300 kosnica i nastavljamo dalje.
Porodicna tradicija
220 godina porodicne tradicije i nastavljamo dalje.
Tradicija i nauka
Tradicija i nauka za najbolje rezultate.
Kontaktirajte nas
Kontaktirajte nas sa svim vasim upitima.
Nudimo vam kompletnu uslugu
Svako ce pronaci nesto za sebe u nasem asortimanu.
  • Pcelinji proizvodi
  • Eko med brend
  • Amara by Hatibovic Kozmetika
  • Komplementarna medicina
  • Masaze medom i pcelinjim otrovom
  • Personalizirane narudzbe i poklon paketi
Image
Image
Image
Image

Apiterapija, konsultacije?

1

Posaljite upit

Imate pitanja? Trebate personaliziranu narudzbu? Trebate apiterapeutsku konsultaciju ali ne mozete doci do nas? Posaljite nam nalaze u sklopu upita ukoliko su vasa pitanja vezana za komplementarnu medicinu.
2

Odgovor

Odgovorit cemo najcesce u roku 24-48 sati ili vas kontaktirati sa dodatnim pitanjima.
3

Zakazite termin

Dogovorit cemo termin ili mogucnosti dostave ako ne mozete doci na termin.
Image