Cesto postavljana pitanja

Kako napraviti narudzbu?

Posjetite Prodavnica i u korpu stavite zeljene proizvode zatim ispunite potrebne podatke za slanje i placanje. Ako imate bilo kakvih poteskoca kontaktirajte nas na e-mail Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.

Koja je cijena dostave?

Za svaku narudzbu iznad 120 BAM dostava je besplatna.

Za svaku narudzbu u Sarajevu ili Tesnju dostava na kucnu adresu je besplatna.

Dostava Amara by Hatibovic Kozmetike je 15EUR za cijeli svijet, nakon potvrde o zaprimanju narudzbe dostava slijedi u roku 24-48sati.

Za dostave meda postoje regulative o kolicini koju mozete naruciti koje su uredene za svaku drzavu pojedinacno. Shodno tome prije potvrde narudzbe meda za bilo koju drzavu, zaprimit cete e-mail sa svim detaljima kao i detaljnim troskovnikom za dostavu, nakon cega mozete potvrditi narudzbu.

Ukoliko imate pitanja za dostavu na drugi nacin, uputite nam e-mail.

Imam problema sa narudzbom, sta uraditi?

Kontaktirajte nas na e-mailOva e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. i odgovorit cemo u roku 24-48 sati da vam pomognemo..

Mogu li vratiti narudzbu?

Narudzbe je moguce vratiti samo neostecene, neotvorene u roku 48sati i troskovi povrata su u korist klijenta. Zahtjev za povrat posaljite na Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. 

Moja narudzba je ostecena, sta uraditi?

Slikajte vanjsku kutiju, unutrasnjost kutije, ostecenja i na mail zajedno sa svim podacima i brojem narudzbe posaljite na e-mail Ova e-maila adresa je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. 

Ne znam sta izabrati, sta preporucujete?

Ako imate neduomice, kontaktirajte nas i pokusat cemo odgovoriti sva vasa pitanja. 

Da li mogu licno preuzeti narudzbu?

Da, naravno, narudzbe je moguce preuzeti licno na nasim lokacijama, prilikom odabira nacina dostave odaberite opciju preuzimanje i poslat cemo vam potvrdu kada je vasa narudzba spremna za preuzimanje. 

 

Ako niste pronasli odgovor na svoje pitanje, kontaktirajte nas ovdje .

 

Uzivajte u kupovini!